March 29, 2013

Aku dijemput sertai Segmen


Assalamualaikum b.t.w

Hari ini buka blog je terkejut aku..tersembur kat bibir nie hharr.. w0w banyak gila jemputan! korang memang cool sebab sudi ajak aku join segmen korang..memang tidak dinafikan sangat banyak jemputan terutamanya giveaway.
gambar sekadar hiasan, tapi takper lah kalau korang minat Running Man
Anyways tak semua yang aku join sebab sesetengah segmen tu banyak sangat syarat-syarat nya..nantikan kalau tak follow semua syarat penyertaan..awal-awal dibatalkan..belum lagi masuk random.org..belum tentu dapat.
korang ingat lagi tak episod ini? tentulah ingat kan peminat tegar
Tapi aku cuba untuk menyokong segmen-segmen yang dianjurkan..maklum sajalah blog fizizaidi masih mentah dalam dunia blogging nie..newbi lah katakan.

kepada blogger yang merancang nak buat segmen tu jangan lupa invite ye..aku akan menyokong segmen korang yang ohsem itu.






March 28, 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum b.t.w

SYARAT-SYARAT :

1. Buat entry tajuk "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"
2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi
6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.

owhh,..nak kena explain kenapa nak masuk bloglist..hurmm sebabnya blog fizgraphic cukup popular tuk element-element tutorial blog, grafik dan punya identiti sendiri tamat


March 27, 2013

Wordless Wednesday | Steam Boat 2 in 1


Assalamualaikum b.t.w


March 25, 2013

GI Joe : Reliation dipawagam 28 March ini

Assalamualaikum b.t.w

GI Joe kini kembali dengan aksi yang lebih menarik.Bagi pengemar filem aksi ini jangan ketinggalan untuk menonton GI Joe: Reliation dipawagam seluruh Malaysia bermula 28 march 2013.

Tapi sebelum itu apa kata korang saksikan dahulu trailer filem ini dan foto-foto aksi menarik dalam filem GI Joe. Hurm,, fizi dah tak sabar nak tunggu 28 march ini...


March 24, 2013

Earth Hour


Earth Hour !!..i'm glad to be person how support this program, are you?...semestinya la kan,,terbaik, cuma kekadang kita tidak perasan apa yang berlaku disekeliling kita kan. 

23.3.2013 night at University of Sultan Zainal Abidin (Unisza) by faculty of Design Innovation and Technology Club,kami mencipta satu simbolik sebagai menyokong program menyelamatkan bumi daripada kepanasan maklum saja lah sekarang ini musim panas terutamanya Malaysia tercinta.panas giler. kesian pulak aku tengok kereta aku.


creadit picture for him.

March 23, 2013

one citizen portfolio contest

Assalamualailkum b.t.w
pernahkah anda mendengar atau ketahuhi mengenai program 1CITIZEN?

Ia memberi inspirasi netizen untuk menjadi pemikir kritikal yang memahami kesan etika tingkah laku dalam talian. Negara Malaysia mempunyai pelbagai kaum, adat dan budaya. that why this programe we call that 1citizen.

jom kita 'hacker' portfolio kawan-kawan aku yang ohsemm..opps!! jangan salah faham ye..maksud hacker kat sini something like "silent reader"..

kategori poster 



kategori video

March 22, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum b.t.w

klik baner untuk sertai

tag semua rakan blogger blog fizizaidi
SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

tonton Home Alone 5 full

Assalamualaikum b.t.w

Anda pernah menonton atau mengatahuhi movie Home Alone..cerita yang sangat kreatif untuk ditoton bersama ahli keluarga. 

Mengisahkan mengenai seorang budak yang ditinggalkan ahli keluarga secara sengaja atau tidak yang tinggal keseorangan tanpa pengawasan orang dewasa dan mengalami situasai berhadapan penjahat. 

Agaknya bagaimana cara budak tersebut berhadapan dengan penjahat...jom layan..



March 20, 2013

Wordless Wednesday | jom makan





March 19, 2013

Lajukan loading blog anda


Assalamualaikum b.t.w

Bloggies…pernahkah korang sering mengalami masalah loading blog..errk aku selalu kot tapi itu dulu.. dan sepanjang pengalaman aku menggunakan coading ini rasanya amat memuaskan dan aku nak kongsi dengan korang cara lajukan loading blog yang aku dah cuba ini.

Perlu ke coading ini?

Tentulah, blog anda dah cantik bagai dan punya maklumat yang menarik, tapi bila orang lain buka blog anda loading pula lambat,nak kena tunggu loading habis dulu, rasanya diaorang nak tunggu ke..

Oleh itu apa kata anda ikuti langkah ini..

 langkah pertama
1. Pergi ke dashboard > Design > Edit html > Tick widget expand

2. Cari code dibawah ini

</head>
3. Bila dah jumpa, copy pula code ini

<script charset='utf-8' src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js' type='text/javascript'/><script src='http://pwam.googlecode.com/files/jquery.lazyload.js' type='text/javascript'/><script charset='utf-8' type='text/javascript'>$(function(){$("img").lazyload({placeholder:"http://pwam.googlecode.com/files/grey.gif",threshold:200});</script>

4. Pastekan code tersebut di atas/sebelum  </head>

5. Preview dulu, xde error baru save.


langkah kedua

 1. Dashboard > Design > Add a gadget > Html javascript

2. Copy code dibawah ini.

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"><br /><script type="'text/javascript'" src="'https://sites.google.com/site/jquery01/jquery.lazyload.mini.js?ver="></script><script type="text/javascript"><br />jQuery(document).ready(function($){<br />if (navigator.platform == "iPad") return;<br />jQuery("img").lazyload({<br />effect:"fadeIn",<br />placeholder: "http://3.bp.blogspot.com/_LZtXSNcp76A/THkEtE OZfrI/AAAAAAAABRo/IARVMD_8TwA/s1600/grey.gif"<br />});<br />});</script>

3. Pastekan dalam html javascript, letakkan bawah post korang.

4. Save.

selamat mencuba :D

March 17, 2013

Pemalas, perut jadi lapar

Assalamualaikum b.t.w

kepenatan belom reda lagi, tapi perut pulak jadi lapar..aduhhh...malasnya nak turun makan dah lah bilik kat tingkat 4, cape pulak jauh. Hurmm sapu je lah apa yang ada kat bilik.
Bila dah tinggal kat hostel nie..maggi jadi makanan utama buat pelajar..apa nak buat, nak save duit punya pasal..mak kat kampung pun selalu cakap, duit tu berjimat cermat lah sikit, than pesan lagi jangan makan maggi sangat nanti lembap otak..katanya.



March 16, 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

Segmen Sabtu By Emas Putih

Assalamualaikum b.t.w

Segmen Sabtu by Emas Putih
salam buat blogger, Hujung minggu yang sangat free buat blogger termasuk diri sendiri sambil bersegmen dan berblogwalking.


HADIAH
Topup RM10 x 1Top Referral 
Topup RM 5 x 2 Blogger bertuah

Senarai peserta akan disenaraikan selepas segmen tamat.
Segmen bermula pada 16 Mac 2013/3 petang dan akan tamat pada 17 Mac 2013/3 petang.


March 13, 2013

Merdunya zikir alunan Hafiz Hamidun

Assalamualaikum b.t.w


Pertama kali mendengar zikir terus hati ini terpaut dek kemerduan alunan zikir yang dialunkan dengan begitu merdu sekali. Syukur Allahamdulliah dipertemukan dan diberi kesempatan untuk mendengar zikir-zikir Allah melalui kawan-kawan yang sememanya baik-baik belaka inShaALLAH.
Apa yang saya nak kongsikan disini ialah apabila saya mendengar zikir, ia mampu menenangkan hati dan fikiran saya.InshaALLAH  jikalau anda yang sedang membaca entri ini dan berkesempatan mendengar zikir, saya percaya dengan izin Allah anda akan merasa seperti mana saya rasakan. InshaALLAH.

Disini saya kongsikan beberapa zikir terapi dari saudara Hafiz Hamidun yang boleh anda dengarkan..





March 12, 2013

24 perkara JANGAN dilakukan


Assalamualaikum b.t.w

Apa khabar reader dan follower blog fizizaidi. Suka saya untuk kongsikan kepada korang semua yang sudi membaca walaupun sepatah dua perkataan. Apa yang saya kongsikan pada entri melekat yang saya temui ini moga-moga boleh menyedarkan kita semua akan perbuatan kita yang terlena dengan belaian dunia yang sementara ini.
1.             Jangan selalu lewatkan solat. Ia tidak disukai Allah s.w.t

2.             Jangan ke bilik air tanpa alas kaki (selipar). Dikhuatiri terbawa keluar bersama sama najis dan mengotori    seluruh rumah.

3.             Jangan makan dan minum dalam bekas yang pecah atau sumbing. Makruh kerana ianya membahayakan.

4.             Jangan biarkan pinggan mangkuk yang telah digunakan tidak dibasuh.makruh dan mewarisi kepapaan.

5.             Jangan tidur selepas solat subuh, nanti rezeki mahal (kerana pagi pagi  itu membuka pintu berkat).

6.             Jangan makan tanpa membaca BISMILLAH dan doa makan.nanti makanan yang dimakan dari muntah syaitan.

7.             Jangan keluar rumah tanpa niat membuat kebajikan atau kebaikan. Takut takut mati dalam perjalanan.

8.             Jangan  pakai kasut atau selipar yang berlainan pasangan. Makruh dan mewarisi kepapaan.

9.             Jangan biar mata liar dipejalanan. Nanti hati kita gelap diseliputi dosa.

10.         Jangan bergaul bebas di tempa kerja. Banyak buruk dari  baiknya.

11.         Jangan menanguhkan taubat bila berbuat dosa kerana mati boleh dating bila bila masa.

12.         Jangan ego untuk minta maaf kepada kedua ibu bapa dan sesame manusia kalau memang kita bersalah.

13.         Jangan mengumpat rakan taulan, nanti rosak silatulrrahim.

14.         Jangan lupa bergantung harap hanya kepada Allah dalam setiap kerja. Nanti sombong bila Berjaya dan kecewa bila gagal.
15.         Jangan bakhli untuk bersedakah. Sedekah itu memanjangkan umur dan memurahkan rezki kita.

16.         Jangan banyak ketawa nanti mati jiwa.

17.         Jangan biasakan berbohong kerana ia ladah ciri- ciri munafik dan menghilangka kasih saying orang kepada kita.

18.         Jangan suka menganiaya atau haiwan kerana doa makhluk teranaiya cepat dimakbulkan Allah s.w.t

19.         Jangan terlalu susah hati dengan urusan dunia. Akhirat lebih utama, kekal selamanya. Carrilah kehidupan dunia untuk akhirat.

20.         Jangan duduk dalam bilik air terlalu lama kerana di situlah tempat tinggan jin kafir dan syaitan.

21.         Jangan merokok dan memasang kemenyang kerana asap itu makanan jin.

22.         Jangan lupa baca BISMILLAHIRRAHMAANIRRAHIM dan salam ketika masuk ke rumah kerana dikhuatiri jin dan syaitan masuk bersama.

23.         Jangan memakai tangkai kerana Allah tidak sempurnakan agama pemakainya ( dikhuatiri bergantung kepada tangkal, bukan kepada Allah).

24.         Jangan pertikai kenapa islam berkata JANGAN sebab semuanya untuk kebaikan dan sesungguhnya Allah s.w.t lebih mengatahui.

March 11, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum b.t.w


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

March 10, 2013

Betul ke paderi tertinggi Kristian Katholik memeluk Islam



Assalamualaikum b.t.w


"Saya percaya Allah itu satu. Dan saya juga percaya bahawa Nabi Muhammad itu adalah utusan-Nya. Asyhadu Allaaa ilaaa ha illallaaah, wa asyhaduannaaa muhammadur rasullullaaaah

PAUS Yohanes II, atau yang akrab dipanggil Sri Paus, pimpinan umat katholik sedunia melakukan pidato resmi Vatikan kepada dunia internasional mengenai sikap resminya terhadap konflik berdarah Israel-Palestin di Timur Tengah yang kembali memanas belakangan ini.

Namun apa yang kemudian dikatakannya di depan ribuan umat katholik itu ternyata benar-benar merupakan peristiwa yang sangat mengejutkan! Bahkan boleh dikatakan sebagai "berita abad ini". Ibarat petir di siang bolong, pada pukul 17.00 waktu setempat, Sri Paus mengumumkan kepada seluruh dunia bahawa mulai saat itu, detik itu, beliau menyatakan dirinya masuk ke dalam agama Islam.

Saking mengagetkannya pengumuman tersebut, 16 orang di antara ribuan umat yang mendengarkan pidato langsung Sri Paus, langsung dibawa ke hospital kerana mendapat serangan jantung mendadak. Hanya 5 nyawa di antara mereka terselamat. Ketika Sri Paus mengatakan sikapnya dalam pidato tanpa teksnya tersebut, semua umat nampak begitu serius mendengar.

Beberapa pimpinan Vatikan nampak seperti tidak terlalu terkejut, bahkan beberapa di antara mereka yang mendengarkan pidato Sri Paus tersebut sedang memegang sesuatu. Mungkin ramai umat katholik di hadapan Sri Paus yang hairan dengan benda apa yang dipegang oleh beberapa Kardinal dan pimpinan Vatikan itu.

Ternyata mereka sedang memegang tasbih, sambil mulutnya terlihat seperti sedang membacakan ayat-ayat. Ternyata para pimpinan dan pengurus Vatikan semua sudah tahu bahawa semenjak beberapa bulan terakhir, Sri Paus sudah mulai melakukan sholat dan puasa. Dan itu juga dilakukan bersama-sama dengan mereka semuanya.
Inilah selengkapnya pidato Sri Paus tersebut, yang setelah jadi mu'allaf, namanya telah berubah menjadi Ahmad Sri Paus (supaya umatnya tidak terlalu terkejut, maka Ahmad Sri Paus tidak mengucapkan salam sebelum memulai pidatonya):

"Yang terhormat umatku, yang berada dalam Kasih Tuhan. Hari ini adalah hari minggu yang cerah. Tujuan saya berdiri di podium ini tidak lain adalah untuk membuat pengumuman penting yang perlu saya umumkan ke seluruh penjuru dunia saat ini juga.

"Yang mana menurut saya, semakin saya tutup-tutupi apa yang ingin saya kemukakan itu, akan menjadi semakin tidak baik. Ini semua berkaitan dengan pilihan jiwa dan hati nurani saya. Sudah selama puluhan tahun kamu semua tahu bahawa saya adalah seorang pemeluk agama katholik yang ta'at.

"Bahkan saya adalah pemimpin umat katholik di seluruh dunia, sekaligus sebagai wakil Tuhan di dunia ini, atau Ficarius Filii Dei. Saya mewakili urusan Allah untuk dunia ini, memberikan amnesti, abolisi dan grasi atas ummat manusia yang berdosa dengan mandat sepenuhnya dari Allah.

"Namun mulai kini saya tak mampu berdusta lagi. Sesungguhnya sejak puluhan tahun lalu, saya sudah tidak meyakin lagi kebenaran dari agama katholik ini. Kerana semakin saya mendalami alkitab, semakin jelas pula kesalahan-kesalahan yang saya temukan dalam kitab ini. Maka itu, saya berusaha membandingkannya dengan kitab-kitab suci yang lain.

"Dengan kitab injil kristian protestant, menjadi semakin rosak. Dengan kitab wedha umat hindhu, tuhannya juga ada 3. Barulah ketika saya mulai membaca Al'Qur'anul Karim, saya tahu apa yang selama ini sebetulnya saya cari-cari."
(Ribuan umat yang berada di hadapan Sri Paus nampak bingung dan saling bertanya-tanya). Kemudian Sri Paus melanjutkan ucapannya:

"Tapi ketika itu saya masih takut dengan ancaman yang mungkin saya terima jika saya nekat keluar dari agama katholik. Namun kini saya berani mengambil keputusan penting ini. Saya tidak akan takut lagi pada ancaman pembunuhan yang mungkin akan segera saya hadapi.

"Saya hanya ingin hidup tenang, terutama jiwa spiritual saya. Saya sangat berhadap agar umat agama kristain, kristain apapun itu, tidak akan membunuh saya hanya kerana pilihan hidup peribadi saya ini. Saya sudah tua, sudah udzur. Bahkan tubuh saya pun sudah bongkok."
(Sampai di sini, beberapa umat nampak mulai menitikkan air mata kerana terharu).

"Saya percaya Allah itu satu. Dan saya juga percaya bahawa Nabi Muhammad itu adalah utusan-Nya. Asyhadu Allaaa ilaaa ha illallaaah, wa asyhaduannaaa muhammadur rasullullaaaah (Ahmad Sri Paus mengucapkannya dengan tersedu-sedu).

"Saya tahu konskwensi dan mungkin reaksi dari umat kristain di seluruh dunia kalau saya melakukan pengumuman ini. Tapi saya terpaksa melakukannya, minimal untuk diri saya sendiri. Saya khawatir akan kehidupan saya di akhirat nanti bila tetap berada dalam jeratan kekafiran."


March 9, 2013

Kelas Bahasa Terengganu

Assalamualaikum b.t.w


Mari belajar Bahasa Terengganu kiter..ter..Bagi yang ingin datang ke Terengganu atau mempunyai teman dari Pantai Timur moh ler belajor bahasa ganu..nanti boleh la sembang-sembang kencang sikit..nak beli barang pun boleh ler nawor sikit..nego nego...
  1. se - satu
  2. duwe - dua
  3. tige - tiga
  4. pak - empat
  5. lime - lima
  6. nang - enam
  7. tujoh - tujuh
  8. lapang - lapan
  9. smilang - sembilang
  10. spuloh - sepuluh
  11. pisa - pisau
  12. kograng - alat kukur kelapa
  13. si agang - nasi dagang
  14. payyang - tempayan
  15. Senyum Sokmo - Senyum Selalu
  16. maghi sokmo - datang selalu
  17. manih leting - sangat manis
  18. masang rebang/masang tuak/masang perik - sangat masam
  19. pahik lepang - sangat pahit
  20. gi selalu - pergi sekarang
  21. dok dang starang - betul-betul tak sempat
  22. sapok jauh - sangat jauh
  23. panah so oh - panas (bahang matahari)
  24. panah sang - terasa sangat panas (marah)
  25. panah ketik - sangat panas (api)
  26. panah ketik/panah dering - sangat panas (api/cahaya matahari)

Jenayah Akademik


Assalamualaikum b.t.w

Kepada yang bakal menduduki peperiksaan..pernahkah anda ketahuhi Jenayah Akademik yang mungkin telah anda rancangkan atau  tidak tetapi, sengaja….!! maklumla dah tidak punya cara lain.TERDESAK!!
Jenayah akademik yang perlu anda ketahuhi adalah meniru, cubaan meniru, membenarkan kawan anda meniru jawapan anda, membuat perkataan untuk ditiru, meningikari arahan ketua pengawas peperiksaan, atau melangar mana-mana peraturan peperiksaan.
Ingatlah anda apa-apa yang anda lakukan bahawasanya ada yang mengatahuhi dan memerhati tidak tanduk perbuatan kita. sama-samalah kita menjahuhi diri dari melakukan penyelewengan akademik, fikirkan sebelum bertindak akan kesannya.buatlah keputusan yang lebih cerdik.

March 8, 2013

SEGMEN FOLLOW, COMMENT and LIKE

Assalamualaikum b.t.w


klik banner and join


Bloglist mac - april blog awanflufy

Assalamualaikum b.t.w

Blog Awanflufy sempoi dan kemas membuatkan aku tertarik untuk sertai pencarian bloglist.

Segmen ini akan tamat pada 12 mac bermula dari hari ini 8 mac 2013.

klik banner untuk sertainya.
3.bp.blogspot.com/-4QspRH8Mjk8/UTlaFGH9dCI/AAAAAAAACPo/Pb2NYdIhVCE/s1600/bloglist.png



[17 gambar] The POYO Avenger

Assalamualaikum b.t.w

Memandangkan blog fizizaidi mempunyai sedikit unsur-unsur peribadi so aku nak kongsikan kat korang semua mengenai Hutan Lipur Lata Belatan yang terletak di dearah Besut, Terengganu. untuk gambar-gambar yang ohsemm ini aku kreditkan kapada dia dan dia.


March 3, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum b.t.w

Apa kabar ini blog fizizaidi,mari bersegmen,, klik banner dan korang akan dapat
meningkatkan kenalan blog di samping dapat mengeratkan silaturrahim,
dapat berkenalan dengan blogger baru,
meningkatkan trafik blog.








Artikal terkini dari Babab.net