December 29, 2016

Segmen, Kenapa Syarat Banyak Sangat?

Assalamualaikum,

Aku suka join segmen dalam blog nie, tak kisahlah Giveaway ke Bloglist ke,Teka bilangan barang atau apa saja segmen yang dianjurkan Blogger. Memang best join segmen, tambah bila blog kau orang masih baru. segmen seperti ini lah tempat kau orang tambah follower, kenal blogger, join group blogger dan apa lagi? banyak kot manfaat yang boleh kita dapat bila sertai segmen dalam blog.

tapi sayang lah, syarat sertai apa jenis segmen yang ada dalam blog kadang tu tak terlarat nak ikot, Follow blog INI, INI, INI, INI, INI ,INI like facebook page INI, INI, INI, INI, INI, INI, INI ,INI tak cukup lagi follow Instagram INI, INI, INI..fuhhhh letih bhai.

kekadang tu syarat macam ini yang buat pengunjung/ blogger lain jadi tak jadi sertai segmen kau orang bikin dik. Apa pun abang ucapkan selamat bersegmen.

google image

Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net