December 25, 2016

Genap 4 Tahun Blogging

Assalamualaikum

Alhamdulliah, hari ini 25 Disember 2016 genap 4 tahun  bersama blog kesayangan aku. Banyak kenangan dalam tempoh bergelar blogger. Bermula dari suka-suka ada kalanya serius kemudian hangat-hangat tahi ayam. Blog pun terbengkalai.

bila baca balik posting yang lelama tu, sumpah lawak..siap boleh ingat balik kat mana aku ketika posting blog, siapa bersama aku semasa posting blog dan berbagai lagi keluar diingatan. rindu masa awal-awal main blog huhu

posting pertama aku bertarikh 25 Disember 2012 di Hostel UNISZA, bertajuk HANTUEE..hahah sumpah lawak.. seingat aku masa first posting aku rindukan zaman politeknik dulu.


dulu punya post blog dengan sekarang rasanya tak banyak berubah, sedu je memanjang..dalam tempoh 4 tahun berapa kerat je aku post blog. Tatabahasa dan cara penulisan pun tak banyak berubah, ada la jugak satu dua post cam formal, tapi bila baca balik rasa gelimat pulak  hahaha.

bestnya pasal blog, apa-apa yang aku tulis, gambar yang aku tampal dalam blog masih kekal ada. kau orang tahu kan, hard-disk tak selamanya elok, memori handphon kau orang tu tak selamanya tak penuh kan, jadi bila dah tempek kat blog boleh lihat balik kisah lama korang tu. mengamit kenangan sangat!

blog aku dah banyak kali mengalami fasa kehidupan. banyak kali berubah mengikut mood semasa, berubah sebab terpengaruh dengan blog kekawan yang lain pun ye. Tapi konsep dan rekabentuk tetap utuh kebudak budakan walau pun usia meningkat tetiap tahun..Hishh


Header nie inspirasi dari Facebook, buat sendiri dengan bakat yang dianugerahkan. Agak terkinjal-kinjal dengan saiz, banyak kali jugak aku pasang dan padam balik header nie,

okey cukup sampai sini, nanti kita borak lain pulak.


Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net