June 19, 2015

Giveaway Duit Raya Dari BBL


Assalamualikum & Salam Ramadhan


< Klik gambar untuk join >






Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang


Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang


Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :


1. Add BBL di


Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri



Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti




Assalamualikum & salam Ramadhan



BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Assalamualikum & salam Ramadhan

Raya Giveaway By Sally Samsaiman - Tahniah sally semoga murah rezeki ramadhan tahun ini!..


semua sponser segmen sally kengkawan blog fizi! hehe 

GIVEAWAY KAD RAYA 2015 BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK

Assalamualaikum & Salam Ramadhan 


disebabkan sudah lama tidak buka blog, hari buka tengok banyak sangat segmen dari kengkawan blogger yang buat segmen semperna bulan ramadhan, semoga murah rezeki buat penganjur- inShaAllah.


http://kathyrbain.blogspot.com/2015/06/ga-kad-raya-2015-by-kathyrbain-cikakak.html


Detail segmen:-

Mula: 18 Jun 2015
Tamat: 28 Jun 2015

Hadiah:

1. 1 keping kad raya by Kathy R'bain dan Cik Akak x 10

2. 1 keping kad raya by Cik Akak x 10





∵∴∷ Klik banner  untuk melihat syarat penyertaan ∵∴∷







♥♡ segmen di jaya dan di taja oleh Kathy R'bain & Cik Akak ♥♡



support all blogger! huhu

Artikal terkini dari Babab.net