December 16, 2014

Apo Cerito Sekarang



Assalamualaikum

Lamonyoo aku menyepi..ada yang masih mengigati diri ini kah? Hurmm,, semenjak dari cuti semesta lepas baru sekarang nak kembali update blog.. kesian kat blog nie dapat owner yang susah nak melekat kat blog sendiri.. sadisweii

Banyak perkara yang dah berlaku pada diri ini sepanjang ketidak-updatetan ( kemain ayat ) dalam dunia blogging nie..dan Alhamdulliah banyak juga apa yang dipinta, dihajati dimakbul kan oleh-Nya. Sesungguhnya Allah s.w.t Maha Mengatahuhi segalanya dan sebaik baik perancangan datang dari -Nya.

To my lovely friend, housemate, classmate at unisza, sayang sayang group  dan semua yang mengenali diri ini,.. aku harap korang juga memperoleh apa yang diikehendaki selama ini dan perkenalan kita tidak berhenti begitu sahaja, walau berjauhan wassappkan ado, inikan pula facebook yop...okey tak yah nak touching sangat kat sini, jiwa mau kental, hati mau kuat.


Orite!..let’s fresh our mind, let’s make something new and let’s start  a new life.. InshaAllah.
Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net