May 31, 2014

Ready for Blogging

Assalamualaikum

HaHaHa...gelak besar aku sambil menulis entri..sambil melitup-litup jari jemari..tiba-tiba idea lari pulak kan..kemain buka 'post', bajet dapat tulis entri setanding Brodo Kapak..

apa pun mulai entri ini korang pasti akan merima lagi banyak entri yang bakal menyusul, walaupun entri hari ini tidak banyak manfaat yang diperoleh dan yang penting aku ada kerana korang ada..HaHa

yeah,..bersedia untuk blogging.. semangat datang setelah bermalas malasan selama beberapa minggu dik kerana tanggunjawab sebagai mahasiswa. lagi pun aku nie jenis yang tidak pandai menguruskan masa seperti blogger yang lain..eh, sapa kata..punctuality tetap punctuality okey..

Credit for classmate Minori No Mori
kami diberi tugasan berkumpulan bagi menyiapkan short movie yang telah pun di pertonton pada malam 'Screen Night' yang lepas..aku paling tak suka edit video!!!..maaf kan saya En Pensyarah..




okey, ini salah satu video yang menarik yang boleh aku konsikan di sini tajuk vidoe ini 'AKALAN'..ingat nak juga letak video sendiri tadi tapi malu lah.. bowok benor wasernya..tak perlah tak giler glemor pon asalkan video kumpulan aku siap dan boleh hantar..Haha

okey next,..cerita Assessment final projek part 4 ,finally done..projek akhir bagi subjek Industrial Design..giles penat bila ingatkan balik..ambil subjek industrial design kalau tidak merasa kepenatan, berhabisan duit, bercengkam mata, tidak tidur paling kurang 2 hari, itu belum cukup memahami erti Industrial Design..Haha




beginilah rutin aku minggu-minggu sebelum assessment bermula..pagi petang dibengkel, malam membongkang sebab kepenatan yang melampau...jenguk blog hanya mampu dari jauh je.. - credit picture pada Housemate ku,..thank sebab snap gambar sebagai bukti kegigihan kami semua haha


Panel projek- ilham dari mukabuku :)




ini lah hasilnya..Collapsible Chair- Multifunction Folding Chair, tak kacak mana pun hasilnya tapi boleh digunapakai untuk kegunaan sendiri nanti..huhu



ini class mate punya..Saji's hanging Chair dan Gamers Collapsible Chair, kerusi bagi kaki game macam korang..

dan semuanya berakhir dengan tidur yang panjang,..katanya nak back-up balik tidur tidur yang tak langsai lagi.. En, Pensyarah kami bagi 90 hari untuk kami tidur sebelum kembali kepengkuan asal..huhu..sebab itu lah aku bikin tajuk entri kali ini "Ready For Blogging"  :)




terima kasih baca entri ini :)










Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net