March 24, 2014

Minggu yang sangat menduga

Assalamualaikum

Tiga minggu tanpa sebarang pengisian entri di blog kakikerja persis kemisteri-an MH370…kalau minggu lalu entri aku mengenai  beratnya mulut untuk ucap terima kasih..dh baca? Sentap tak? Hehe

Relek lu brother, entri lepas bukan nak menyentap mana-mana pihak yae..tegur2 kosong aje.. 8 March 2014 negara kita digegarkan dengan berita kehilangan pesawat MAS- MH370.. memang duk menyongok depan Tb je time awal-awal kehilangan tu,.sedih dengan kehilangan passenger dan semua anak kapal, semoga dipermudahkan urusan meraka yang berada dalam misi mencari dan menyelamat  #DoauntukMH370

Btw, aku dapat tahu ahli keluarga salah seorang staf kat UniSZA turut terbabait dalam misteri kehilangan ini, semoga mereka sabar dan tabah mengahdapi  ujian Allah S.W.T, kami seluruh warga UniSZA mendoakan yang terbaik untuk misi menyelamat ini .

kredit gambar untuk bro. Syed Alwi

At same time, three  week ago punya lah sibuk dengan assignment dan sketch..punya lah banyak sketch tuk Industrial Design nie..bukti nya? Tengok bawah..penat siak..


Orite, tiga minggu itu juga aku perlu dan memang nak attend pun trip nie wakak, projek akhir subjek fotografi di Melaka..berjalan, haruslahkan..:P


Ya Allah, terasa jakun diri ini bila dapat naik menara Taming Sari..Seluruh pandangan bandaraya Melaka dapat tengok, tak yah penat-penat kan diri jejalan lagi dah, cukup tengok dari menara yang boleh pusing 360 darjah..Haha jakun sangat..




sekian, melapor diri setelah tiga minggu menghilang.. :P
Terima kasih baca dan kunjung blog ini..



Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net