January 17, 2014

Exceed'III - Degree Design Showcase

Assalamualaikum

Penguruman kepada makhluk Allah yang awesome! bahawasanya pada 18 hingga 20 January 2014 akan diadakan satu showcase untuk mempamirkan hasil kerja pelajar tahun akhir Ijazah Rekabentuk yang dikenali sebagai Exceed'III - Degree Design Showcase.


So..korang yang ketika ini berada di Kuala Terengganu atau kebetulan ada appointment kat area Kuala Terengganu atau yang sedang menuntut di Kuala Terengganu atau pun yang sedang bercuti bersama keluarga..meh-meh sini, ajak anak-anak, kalau boleh ajak je sedara mara..tuk nenek pun boleh untuk berkunjung ke pertunjukan kami (kami kata kau..bila pula aku jadi crew) yang akan diadakan di Perpustakaan Awam Negeri Terengganu.

selain di corong-corong radio..di akhbar pun terdapat promo mengenai progaram ini^^ dapatkn akhbar hokey!

Banyak weii game yang sudah diatur untuk bakal pengunjung nanti..better korang  bawak anak-anak atau adik sebab ada pertandingan mewarna..sebab itu je game yang aku tahu..haha and please save the date sekarang..walaupun program ini akan berlansung tak sampai 24 jam lagi..ahaks 




terima kasih baca entri ini^^ 


Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net