November 12, 2013

Menulis Kerana Hobi

Assalamualaikum

Syukur Alhamduliah aku dapat kembali lagi..bila dah nak masuk pertengahan semesta nie macam-macam kerja, kuiz dan perbentangan yang harus di laksanakan.. student la kata kau..

Jujurnya aku lebih suka kalau berbicara satu topic dalam blog nie secara official.. skema typical..dan hakikatnya aku tidak skema seperti mana bahasa aku dalam blog.

Tetapi bila aku mula menulis dalam blog, aku dapat rasa bahasa kau makin baik..sebagai contoh lah kan kalau aku buat laporan, buat soalan dan apa saja berkaitan sastra dalam kerja-kerja yang diberikan oleh pensyarah, aku rasa lebih baik dari dulu..kekadang kau dapat kaitkan peribahasa dalam ayat-ayat skema aku..haha

Aku bersyukur sebab, aku punya minat untuk menulis selain melukis dan merempit ahah.


Terima kasih baca entri ini^^


Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net