September 12, 2013

Dapat Ole-Ole Dari Blogger Akak Kathy

Assalamualaikum

Syukur Alhamdulliah, pagi khamis yang sungguh mendamaikan..ditambah lagi dengan kehadiran ole-ole dari seorang  blogger yang sangat baik hati dan cukup rajin dalam dunia blog.. baik dalam dunia blogging, blog hopping,  mahu pun edit mengedit blog nie..siapa lagi kalau bukan Akak Kathy blogger dari Kota Tinggi, Johor

Akak Kathy ini rajin orangnya..terharu fizi dengan pemberian ole-ole kak kathy...homemade nie beb...aku kenal kak Kathy dari blog kak Long aku..iaitu Cik Akak..tidak sangka dari komenter biasa menjadi komenter tegar blog Kak Kathy..

Lengkap tiga perkara..sijil penghargaan serta dua penanda buku..tapi sayang sijil tu dah kedut sedikit angkara brother yang hantar surat..sedih


Tidak rugi kenal Akak Kathy  ini..selain korang dapat baca entri  dari blog Ceroten  Hati Kathy juga dapat mempelajari menu masakan yang dibuat sendiri  oleh kak khaty dan dikongsikan dalam blog Diari Resipi..macam –macam jenis makanan ada..


seperti aku yang tinggal ala kadar kat rumah sewa..menu dari blog Diari resipi kak Kathy banyak membantu..sebab rata-rata bahan untuk menyediakan makanan mudah didapati seperti nasi goreng.. dan alang-alang aku dah bercerita pasal makanan nie..kepada yang suka makan sate..apa kata korang cuba sate dari kedai Akak kathy di Kota Tinggi, Johor.


Kepada korang yang belum kenal akak Kathy…jom lah berkenal kenalan..best orangnya, baik dan kreatif serta rajin juga tu..mana tahu korang berpeluang masuk bloglist kak Kathy dan dapat ole-ole dari kak kathy juga...:)



Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net