August 27, 2013

Widget Logo Merdeka Blog Nan- Lime

Assalamualaikum


Selamat semua..hari ini story aku mengenai...tu dia > nampak tak dekat bawah tuh ada logo sambutan kemerdekaan ke-56? oh yeah ini aku dapatkan dari blog brother Nan a.k.a jejaka jambu.

semalam admin blog Nan-Lime ada post mengenai logo kemerdekaan dan beliau telah mengajak kita untuk taruk logo ini pada blog sebagai tanda cinta dan sayang pada negara..ini kan aku dah cerita pada entri aku yang lalu mengenai semangat patriotic atau semangat hanya dibibir. seperti yang aku dah buat. nampak?.

untuk lebih syok dan semangatnya apa kata korang terjah blog brother Nan dan dapatkan widget logo kemerdekaan.

macih kerana sudi baca entri ini^^
Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net