August 21, 2013

September Giveaway by www.cikyaya.my


klik banner untuk join

Assalamualaikum semua, lama rasanya tak buat GA yang disponsor 100% oleh diri sendiri. So Yaya decide nak buat jugak dan inilah hasilnya. Okay jom tengok syarat yang mudah lagi simple. Syarat-syaratnya :-

  1. Follow blog Yaya dan jangan lupa like page Yaya yang ada kat sidebar tu ye sayang ^_^.
  2. Then klik [ 1 ], [ 2 ], [ 3 ]  (jujur ye sampai habis loading).
  3. Copy paste kod dibawah dan buat tajuk "September Giveaway by www.cikyaya.my"
  4. Tinggalkan link dibahagian komen entri ni sahaja ok ^_^
SENARAI HADIAH : 

tempat Pertama, kedua dan ketiga = button bagde dan sebuah novel
10 peserta bertuah = button badge dan buku ilmu agama
5 peserta bertuah = topap RM5 (digi, celcom, maxis)
hadiah akan bertambah jika penyertaan memberangsangkan.

#button badge (limited edition dari www.cikyaya.my)
senarai peserta akan diupdate 8 Sept 2013 ok

Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net