July 31, 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu

Assalamualaikum b.t.w

first time  masuk  blog.lime.my terpaku haku dengan header dia..OMG ingatkan iklan minuman 7up dengan lemon...wakaka..korang tengok la header dia ohsem gila kan..

Blog ini nampak masih baru dengan bilangan post, tapi aku percaya bro Nan a.k.a Jejaka Jambu seorang yang berpengalaman luas dalam dunia blogging dan dunia grafik designer. berlatar belakangkan warna hitam hasil karya yang ditampal menampakkan lebih timbul dan menyerlah uolls..

gaya penyampaian dalam entri yang sekejap begini, pastu begini pula...menghasilkan jalan cerita yang menarik dan mudah difahami..right? and nak loading blog nie pun laju je..klik je terus terpampang buah lemon dia..haha

one more, the owner blog nie juga merupakan penjual gadget..boleh check up kat sini okey. banyak kot gadget baru yang mungkin korang berminat dan sekarang nie bro Nan tengah buat promosi dibulan ramadhan dengan discount 40% uolls.

harr, ada lagi nie..sekarang ini juga bro Nan tengah buat Contest Blogger Jejaka Jambu  masih sempat lagi korang nak join valid until 11/08/2013..atau klik banner.

perlu ke join contest ini?

perlu bagi yang mengambil kisah mengenai blogger segmen dan support each other..boleh la kuatkan lagi ukwah sesama blogger..

pluss korang tengok la habuannya..ohsem gila..kalau aku, sebab aku sekarang nie memang tak mampu nak beli power bank nie..mahal bagi student cam aku..haha dan since header blog aku yang simple tu..mana tahu bro Nan baik hati nak buat header..heheh


antara hadiah yang ditawarkan

1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif
2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)
3 x free design service (header blog / fb cover)

dan yang paling penting Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.

Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net