July 29, 2013

Banyak Pula Soalan Dia

Assalamualaikum b.t.w

Dua tiga hari ini inbox aku dipenuhi dengan banyak pertanyaan mengenai keputusan exam aku baru-baru ini..haishh..fames tol rasenya..di hujani  dengan soalan-soalan fames setiap kali keluar exam..baik dibibir kekawan mahupun mak cik-mak cik sebelah.

senah ooii..anak ekau dapat berapa...eh, cam mana result kau...Dl ke tak..kau dapat berapa pointer.."berapa apa?..kanapa nak tahu sangat nie.."perlu ke?..

selalunya begitu lah yang berlaku..i guess.Mak cik kalau nak tahu pointer sekarang jarang employee pandang okey..yang dia nak kemahiran..soft kill yang dipandang dulu..baru pointer and one more tengok pekerjaan yang dipilih juga..ini yang berlaku kat kekawan aku yang dah kerja la.

Terima kasih















Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net