June 17, 2013

Segmen Review Ke 3 By AkuPenghibur.com

Assalamualaikum Bloggie's

<klik banner>

Dengan bersenang lenangnya aku join segman setelah berminggu-mingguan lamanya aku tak mencuburkan diri dalam menyertai segmen..ayatt kau..sekma sangat !..

korang jangan tak join ye..sebabnya syarat yang mudah dan simple..dengan sponser yang tak ramai mana ..jadi takpayah la korang nak risau laptod korang kekakuan sebab banyak sangat nak kena tekan ye..dun worry dude!.and hadiah pun gempak beb..

p/s: buat penganjur dan penaja fizi dah lama follow blog korang :D









Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net