May 30, 2013

T-shirt Printing Murah dari T-shirt Mudah Terengganu

Assalamualaikum b.t.w

Walaweh..korang berminat tak untuk memiliki T-shirt dengan rekabentuk mengikut hawa nafsu uolls..kalau tanya aku memang nak la kan colour, design corak sume tue ikot kepala korang.

And one more aku nak bagi tau kat uolls T-shirt Mudah Terengganu sadang mengadakan segmen Sponser T-shirt for Blogger #3..rugi weh rasanya kalau tak join segmen nie..


Dyeorang nie pakar dalam pembuatan t-shirt printing atau cetak t-shirt mengikut citarasa dan design pelanggan dan juga membuat cetakan pada mug mug printing dengan harga murah serta menjual barang-barang silkscreeen printing

nak tahu lebih detail bek ullos lawat laman web dyeorang di  http://www.tshirtmudahterengganu.com dan juga boleh cari di www.Mudah.Com

Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net