May 30, 2013

Saya Nak Menang 30 Helai T-shirt Free

Assalamualaikum b.t.w


Bloggie..ullos dah baca belom entri aku pasal T-shirt Printing Murah dari T-shirt Mudah Terengganu kalau belom ullos harus baca sampai berpinar bijik mata haha..

untuk entri ini sponser mahu kan strategi dari aku sendiri camner aku nak promote segmen nie sampai boleh jadi cam goreng pisang panas yang dibeli ketika musim hujan..haha sangat laku weh..hujan-hujan nie rasa nak kunyah je kije..k k abaikan yang nie. berbalik kepada strategi aku.. 

Apa strategi aku untuk menang segmen ni? Aku kan buat GA yang sangat mudah supaya ramai yang akan join.
  • follow blog T-shirt mudah Terengganu dan blog aku
  • like fb T-shirt mudah Terengganu dan fb aku
  • peserta cuma copy HTMLand paste and post entri (sangat tidak membunag masa dyeorang)
  • peserta harus teg 3 blog lain 
  • peserta harus promo segmen yang dyeorang join dalam fb dyeorang dan fb blog
sekian saja cadangan dari GA aku sekiranya terpilih In Sha Allah.


Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net