January 9, 2013

final project | kanves

Assalamualaikum

last week, my first Exhibition at Laboratory University Sultan Zainal Abidin..sebelum bermulanya pamiran tersebut, kehidupan harian aq menjadi tidak normal..siang hari membuta..tiba malam jadi kelawar..berjaga !!... tp kalau korang nak tahu itu perkara biasa yang berlaku kepada pelajar-pelajar Design..tak kisah lah Grafik, Industrial, Fashion..semua cam tu..

waktu malam adalah masa terbaik buat budak-budak design untuk mencari ilham, idea bagai..waktu itu lah idea akan datang mencurah-curah..aq kira tidak ada designer yang akan tidur awal tambah- tambah lagi kerja nak kena submit secepat yang mungkin.(itu contoh je la)..

gambar kat bawah nie merupakan separuh daripada bebudak kelas aq yang mempamirkan hasil kerja mereka..

selebihnya aq akan muat turun dikala aq free memanjang..:)


Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net