January 1, 2013

Tahun 2012 dalam 'recycle bin'

Assalamualaikum

Tahun baru 2013 bakal menemui dalam masa beberapa jam saja lagi..sebelum tu mungkin aq boleh review balik apa yang berlaku pada tahun 2012 kn..bak kata pepatah kalau sayang isteri tinggal-tinggalkan,,sayang anak pukul-pukulkan..tetiba pulak tak semena-mena je...

tahun ini banyak menimbulkan kenangan baik,buruk,manis ,masam dan bebagai macam ragam..diawal tahun 2012 aq ada buat senarai impian yang annoying .."impian la sangat"..daripada 20 something ada lah bebarapa list yang diizin kan Allah untuk aq miliki..taknak bagitau nanti takabur pulakan..Syukur sesangat dapat apa yang aq hajati...



tp untuk dapatkan apa yang aq ingainkan tu aq bukan cuma duk goyang kaki  sambil minum kopi kat depan pintu rumah tunggu hajat aq jatuh dari langit..memang tak la...Aq gigih bekerja sampaikan hari minggu pun aq bekerja.. awesome la ko fizizaidi !! hahah..poyo !!

than tak disangkakan kan pulak semasa aq belajar di Politeknik Ibrahim Sultan aq dapat anugerah ketua jabatan dan selang pada itu aq dapat sambung belajar di Universiti Sultan Zainal Abidin..Alhamdulliah...berkat doa parent aq..

esok 2013 apakah yang akan berlaku selepas ini..hanya Allah saja yang mengatahui..subahanAllah
Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net