December 28, 2012

Follower yang baik

Assalamualaikum

Hari Jumaat sebagai hari yang perlu dilapang kan,,kerja-kerja simpan kemas rapi kat dalam wallet tak nak usik,,masalah buang jauh-jauh..Hahah !! masa untuk berlapang dada dengan berblogwalking..!!! banyak jugak blog yang aq kunjungi,,banyak blogger yang aq follow kurang aktif dan ada juga yang dah remove blog dieorang tak tahu kenapa mungkin busy tak per lah sekurang-kurang nya aq dapat tahu perkembangan blog yang aq follow kan,,sebelum ini aq dah ade satu blog tapi aq remove yang lame tu coz kurang karya yang menarik biar lah pengalaman mengajer kita untuk melakukan yang lebih elok kelak ya..

dulu memang selalu bertandang tak blog-blog maklumla nak tinggal kesan kat situ.."nice/blogger walking/info yang menarik/baru saje follow blog awak jangan lupa follow saya balik ya" selalu aq akan tinggal komen berbau cam tu sebab nak mintak diaorang follow balik blog aq..tektik nak tarik reader tuk follow blog kita..tp aq rasa lebih baik kita follow dengan kehendak nak tahu perkembangan blogger, bior ikhlas dan juga kerana entri nya yang menarik dan terkini tak payah la nak paksa-paksa orang tuk follow blog kita semata nak tambah follower..


 FATIN LIYANA | blogger yang aq kenal kat tb memang betol dia cantik bijak rase nak jadikan dia suri dalam hati pon ade maklumla orang berpelajaran siapa tak nak kn..Hhaha  aq suka cara penulisan beliau sangat sempoi dan entri dia buat pengikut dia kertanya-tanya apa lagi yang sedang dilalui nya..mungkin dia punya ramai kekawan yang memang dari dulu memang dah ramai mana tahu...tidak kurang hebat blog TAU TAU AJER  |  HASRULHASSAN.COM  |   LULU PAGE...blog-blog diaorang nie selalu mendapat kunjungan dan mengutara kan entri terkini dan menarik..



bagi aq entri yang menarik, terkini, tepat dan sahih saja yang mampu menarik reader..dari situ barulah trafik akan naik mencacak memanjang je..
Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net